Шон система за рулетка

Шон система за рулетка

Съществуват различни системи за рулетка, които се основават на известни математически правила и се базират на теорията на вероятностите, но системата която ще ви представим в тази статия е различна. Тя е разработена от Шон – един фантастичен играч на рулетка, който е работил над нея доста дълго, преди да я доведе до съвършенство.

Със сигурност можем да кажем, че много играчи смятат Шон системата за рулетка за странна и понякога дори не я смятат за игрална стратегия. Истината е, че ползването и дава на играча невероятния шанс за печалба от 90%. Как е възможно? Просто.

Системата е базирана на голяма вероятност от печалба (9:1). Може да я постигнете по следния начин. Рулетката има 37 места за топчето. 36 числа + 0. Нашата цел, когато използваме тази система е да покрием 33 числа и цвят с 66 чипа и по този начин ще останат само 4 свободни места. Това означава, че вие ще загубите само ако едно от тези 4 числа е печелившо. Ако спечелите, получавате 6 чипа отгоре.

Как се играе със системата на Шон за рулетка

  • 1. Първо се залагат 36 чипа на цвят, например - червено.
  • 2. Второто нещо е да се заложат 4 чипа на числа, но не директно на число. Направете вашият залог на сплитове, на разделящите линии между числата. Сложете чиповете където са следните сплитове: 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. Третото нещо е малко импровизация, тъй като вие трябва да поставите залог 2 чипа на които и да са 3 числа от 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35. Изборът е ваш.

Общият залог е 66 чипа. Може би се чудите, дали е възможно да се играе системата на Шон и нарастващи залози, където се умножават залозите. Да, това е възможно, но не забравяйте винаги да умножавате всички ваши залози, иначе системата ще спре да работи.

Недостатъци на стратегията на Шон

Системата на Шон за рулетка, има наистина невероятна вероятност за печалба, но внимавайте това все пак не са 100% и в тези 10% се крие нейната слабост. Залозите са големи и една серия от загуби може наистина да разбие вашият бюджет. Ето защо ние препоръчваме да се играе тази система само като допълнение към други системи за рулетка. Пробвайте я, например когато имате някакви чипове останали от предходна игра или за една врътка. Също така помислете сериозно, ако играете системата на Шон за рулетка на Американска Рулетка, която има две нули и така се намаля вероятността за печалба от системата.

Обобщение

Ако сте от играчите, които искат да се наслаждават сами докато играете и търсите малко повече сигурност отколкото риск, системата на Шон в комбинация да речем със системата на Д‘Алемберт е перфектният избор за вас. Ползването и, изисква истинско търпение и най-важното, самоконтрол защото вие наистина трябва да знаете, кога да станете и да не насилвате късмета си.

Рулетка